Forum AI - Warszawa 10 Strona Gwna

Benusiku dzięki za otuchę.

Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat
Autor Wiadomo
Juukla

Doczy: 25 Sty 2014
Posty: 733
Przeczyta: 0 tematw

Ostrzee: 0/5

Skd: Finland

PostWysany: ro 15:26, 19 Mar 2014    Temat postu: Benusiku dzięki za otuchę.

Jeszcze nigdy tak się nia bałam, trzy lata temu miałam operację kręgosłupa i tak tego nie przeżywałam jak dzisiaj. [link widoczny dla zalogowanych] Nie pomoże klamra dlatego że palec boli Sądzę żę paznokieć po tym zabiegu (wycięcia ) musi wyjść na zewnątrz, bo poki co, jak rosnie to tylko srodek, a nie bokami. do oczyszczajaca sie
[link widoczny dla zalogowanych]

i często myslę jakie to mam prozaiczne marzenia.. [link widoczny dla zalogowanych] oktavko a Ty właściwie to gdzie mieszkasz i dlaczego tak daaaaleko musisz jechać na poród?

od razu widac ze brukowiec To jak ukladacie sobie diete to jest jak najbardziej wasza indywidualna sprawa ale Atkins podkreslal wielokrotnie zeby sie trzymac co do joty jego listy. zważe sie za dwa tygodnie i zobacze jak wiele brakuje mi do wymarzonych 65 kilogramów. Teraz o długości trwania odżywiania się wyłącznie warzywami i owocami ( półgłodówka) to niezależnie od tego czy robisz to po raz 1 czy którykolwiek ZAWSZE trwa 6 tygodni.Do tej kuracji nie trzeba się wcześniej przygotowywać,ale czytałam o przypadkach (ciężkie schorzenia) gdzie poprzedzona była kilkudniową głodówka,a dopiero po niej 6 tygodni na warzywach i owocach.Ta kuracja nie może trwac krócej -musi być 6 tygodni bo to jest calość,organizm poprostu w przypadku tej metody bardzo wolno pozbywa się toksyn. Pokazać swojemu facetowi odrobinę temperamentu? [link widoczny dla zalogowanych]
ja się właśnie zastanawiam nad wynajęciem firmy, mam jakąś straszną plamę na dywanie nawet nie wiem skąd się wzięła, zresztą cały dywan nie wygląda zbyt dobrze, i tak myślę może [url=http://www.profesjo.pl/ ]pranie dywanów łódź[/url] i Diego Luna Masz racie każdy decyduje o sobie samemu.Ja po prostu dobrze się czuję gdy ważę mniej niż 50 kg.Chociaż orbitka chcę kupić ponieważ chce troszkę popracować nad ciałem i je troszkę ujędrnić. Niestety tylko raz miałam fantastycznie ścięte włosy właśnie przez nią i od tego czasu mam nadzieję, że spotkam ją w jakimś salonie a tu nic Byłabym wdzięczna gdyby ktoś ją kojarzył i wiedział godzie teraz pracuje Nie strasz mnie z tym rokiem ja nie mam tyle czasu. nie umiecie czytać czy co? ja p....
[link widoczny dla zalogowanych]

Post zosta pochwalony 0 razy